FIRSTBEAT

HYVINVOINTIANALYYSI

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen , kolmen vuorokauden sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. irs

Asiakkaiden kommenteja:

" Kuvittelin tuntevani kehoni ja mieleni, mittauksen tulokset yllättivät. Nyt tavoitteena on lisätä työpäiviin palauttavia hetkiä. Ensimmäinen tavoitteeni on lounastauko työpaikan ulkopuolella. "

" Yllätyin kuinka dramaattisesti pari alkoholiannosta vaikuttaa unen aikaiseen palautumiseen."

"  Hämmästyin kuinka paljon harrastan hyötyliikuntaa vapaapäivieni aikana."tbeat -analyysi on työväline, jolla varhaiset kuormittumisen merkit voidaan havaita ennen vakavaa ylikuormittumista. Hyvinvointianalyysista saadun tiedon avulla ammattilaisten on helpompi kohdentaa apu oikein. Tutkimus perustuu tarkkaan sydämen sykeanalyysiin.

Firstbeat -analyysi kertoo muunmuassa:
 

- Miten kuormitut henkisesti ja fyysisesti arjessa ja vapaa-ajalla

- Miten palaudut rasituksesta

- Millainen liikkuja olet

- Vastaako harjoittelusi laatu tavoitteitasi

- Paljonko energiaa kulutat vuorokaudessa

- Elintapojesi vaikutus diabeteksen puhkeamiseen

Firstbeat-analyysin vaiheet:

Firstbeat-analyysin hinta:

137 €

Seurantamittaus (suositellaan 3-6 kk ensimmäisestä mittauksesta):

99 €

Varaa testi | Pyydä tarjous ryhmämittauksista!

Katso esittelyvideo Firstbeat hyvinvointianalyysistä!                                           Lue Me Naiset -lehden artikkeli Firstbeat hyvinvointianalyysistä!